Met deze gearomatiseerde MUSEUM Extra Vergine olijfolie maakt u uw salade of gerecht nog bijzonderder.

De oliën zijn op smaak gebracht met ondermeer:


- Witte truffel 
- Chili pepers
- Citroen
- Sinaasappel
- Rozemarijn
- Knoflook

De gearomatiseerde Museum Extra Vergine Olijfolie is vooral lekker op gegrilde of gekookte zoet- of zoutwater vis, op hapjes met schaal-en schelpdieren, witte rijst, salade en wortel, rauw vlees zoals Carpaccio of geroosterd rundvlees.

Het kan ook zelfs worden gebruikt voor de bereiding van taarten en natuurlijk alle Italiaanse gerechten.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Basilicum Museum EV olijfolie met aroma

Basilicum Museum Extra Vergine olijfolie. Deze olijfolie kunt u in warme gerechten toepassen want ze is te verwarmen tot 160 grC

11,95*

visibility
shopping_cart

Chili peper Museum olijfolie

Chili Peper Museum Extra Vergine olijfolie

11,95*

visibility
shopping_cart

Citroen Museum extra vergine olijfolie

Citroen Museum Extra Vergine olijfolie.

11,95*

visibility
shopping_cart

Knoflook Museum olijfolie met aroma

Museum Extra Vergine olijfolie met knoflook

11,95*

visibility
shopping_cart

Rozemarijn Museum extra vergine olijfolie

ROZEMARIJN Museum Extra Vergine olijfolie

11,95*

visibility

Sinaasappel Museum extra vergine olijfolie

Sinaasappel Museum Extra Vergine olijfolie

11,95*

visibility
shopping_cart

Witte truffel Museum extra vergine olijfolie

C1085 Museum extra vergine olijfolie met witte truffel.

19,95*





Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IL VERO GUSTO is een onderdeel van WSPM Trading