Pane francese D'OLIVA

(Stokbrood met olijven)

Wat heeft u nodig:

  • Stokbrood (wit of bruin)
  • 100 gram olijven zonder pit
  • Teentje verse knoflook
  • Ansjovis (2 filets)
  • Kappertjes (1 eetlepel)
  • 50 ml olijfolie blacklabel
  • Bakje kersentomaatjes
  • Peterselie

Pel de verse knoflook en pureer deze samen met de olijven, kappertjes en ansjovis in een keukenmachine tot een mooie tapenade.
Meng daarna de olijfolie door de tapenade en breng op smaak met een beetje peper en eventueel wat zout.
Rooster de sneetjes stokbrood goudbruin (op bakplaat 5 cm onder grill in hooguit 1 minuut).
Een echte liefhebber doet dit na het licht besprenkelen met (nog wat extra) olijfolie Black label.

Smeer de olijvenstapenade rijkelijk op de geroosterde sneetjes en garneer met een half kerstomaatje en beetje peterselie of basilicum

Een heerlijk hapje voor de zondagmiddag........ of gewoon lekker bij een heerlijk glaasje wijn!

Eet smakelijk.



Weergave:


Bezig met laden...
visibility

0.25 ltr MUSEUM BLACK label extra vergine olijfolie

EEN LICHT PIKANTE EXTRA VERGINE, MET FRISSE GROENE TINTEN EN EEN PEPERTJE AAN HET EIND UITSTEKEND GESCHIKT VOOR HET OP SMAAK MAKEN VAN...

10,95*

visibility

0.5 ltr MUSEUM BLACK label extra vergine olijfolie

EEN LICHT PIKANTE EXTRA VERGINE, MET FRISSE GROENE TINTEN EN EEN PEPERTJE AAN HET EIND UITSTEKEND GESCHIKT VOOR HET OP SMAAK MAKEN VAN...

15,50*





Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IL VERO GUSTO is een onderdeel van WSPM Trading