FARRO FARINA (MEEL) TRITICUM DICOCCUM

DEZE OUDE GRAANSOORT WORDT VAAK GEBRUIKT ALS VERVANGING VAN PASTA OF RIJST, FARRO EEN KERN MET EEN NOOTACHTIGE SMAAK VERGELIJKBAAR MET BRUINE RIJST. HET IS RIJK AAN VEZELS, MAGNESIUM EN VITAMINES A, B, C EN E.


Spelt wordt gezaaid in de heuvels in de Marche Monteciccardo, op klein land op de heuvels van Pesaro.
Het wordt verbouwd op een hoogte van ongeveer 400-500 meter boven de zeespiegel, in percelen omgeven door bossen, waar de vervuiling is minimaal.

Het BIOLOGISCHE verbouwen vereist geen extra machinale bewerking na het zaaien, hierdoor is het dan ook niet nodig om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

U kunt nu volop van deze gezonde producten genieten


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Farro Farina (meel) (TRITICUM DICOCCUM)

Farro Farina (meel) (TRITICUM DICOCCUM) 1000 gr Dit meel wordt van de oude graansoort farro gemaakt. Rijk aan Vezels, Magnesium en...

6,50*





Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IL VERO GUSTO is een onderdeel van WSPM Trading