Far­ro met kip, spi­na­zie en pad­den­stoe­len
Ingrediënten voor 4 personen


 
  • 300 g farro (graan)
  • 1 teen knoflook
  • 200 g paddenstoelen voor pasta
  • 250 g gerookte kipfilet
  • 4 el GREEN label olijfolie
  • 400 g wilde spinazie (kan ook verse spinazie zijn)
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • 2 el truffelolijfolie
Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. (20 min.)
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in grove stukken en de kipfilet in blokjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie GREEN LABEL in een wok.
Voeg de knoflook toe en daarna meteen de spinazie en wat zout.
Roerbak het geheel 2 minuten 

Schep de spinazie in een vergiet en laat uitlekken tot je het gaat gebruiken.

Maak de wok schoon en verhit de rest van de olijfolie in de schoongemaakte wok. Roerbak de paddenstoelen met wat zout 3 min. op hoog vuur.

Voeg de farro toe en bak 1 min. mee. Voeg de gerookte kipblokjes en de spinazie toe en verwarm het allemaal nog 2 minuten door.
Rasp de Parmezaanse kaas erboven, besprenkel met de Truffelolijfolieolie.

Buon Apetitto

 






Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IL VERO GUSTO is een onderdeel van WSPM Trading