Pesce alla griglia

(Gegrilde vis)

Wat heb je nodig?

  • Moot tonijn of zalm
  • teentje verse knoflook
  • YELLOW Label Extra Vergine Olijfolie
  • Bieslook
  • Citroensap
  • Snufje zout en peper

Leg de moot vis in een ondiepe ovenschaal.
Pers (of snij) de knoflook en meng deze met de YELLOW label olijfolie, bieslook, sap van een halve citroen, zout en peper. Giet het mengsel rijkelijk over de moot vis. Laat de moot vis minstens 2 uur marineren voordat u de vis gaat grillen
Zorg dat de tonijn en zalm te lang grillen dus grill ze heel kort. Hiermee voorkomt u dat de vis te droog wordt.
Heerlijk met een groene salade van rucola of veldsla.

buon appetito







Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
IL VERO GUSTO is een onderdeel van WSPM Trading