(Artikelnr: C1085)
€ 19,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Deze Museum extra vergine olijfolie is op smaak gebracht met aechte Witte herfst truffel

Tijdens het persen van de olijven worden de toevoegingen zoals o.a. citroen, sinaasappel ed. samen met de olijven geperst.
Op deze traditionele manier krijgen we de echte smaak zonder toevoeging van chemische smaakstoffen of extracten.

Deze Museum olijfolie Museum is bijzonder geschikt vooral op gegrilde of gekookt zoete- of zoutwater vis, op hapjes met schaal-en schelpdieren, witte rijst, salade en wortel, rauw vlees zoals Carpaccio of geroosterd rundvlees.

Het kan ook erg goed worden gebruikt voor de bereiding van taarten en natuurlijk alle Italiaanse gerechten.

Ingrediënten: olijven en witte herfst truffel

Inhoud fles: 250 ml

ALLERGENEN INFORMATIE
Witte truffel olijfolie wordt geproduceerd in een bedrijf waar ook gewerkt wordt met melk, melkproducten, noten, soja en sulfieten.

Opties:

Artikelnummer

C1085 

Standaard levertijd

1-2 dagen indien op voorraad

Voorraad

€ 19,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews